Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Dubova Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Dubova Н. 
Study of factors affecting development of food aromatization [Електронний ресурс] / Н. Dubova, B. Yegorov, A. Bezusov, V. Voskoboinyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 621.442 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Lou W. 
Recent advances in studying tannic acid and its interaction with proteins and polysaccharides [Електронний ресурс] / W. Lou, A. Bezusov, Li Bo, Н. Dubova // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 3. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_3_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 431.453 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Synenko Т. 
Research on whey aroma precursors in the technology of flavoured culinary foam [Електронний ресурс] / Т. Synenko, А. Bezusov, Н. Dubova // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 70-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.266 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського