Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Dubova Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Dubova Н. Study of factors affecting development of food aromatization [Електронний ресурс] / Н. Dubova, B. Yegorov, A. Bezusov, V. Voskoboinyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_4
| 2. |
Lou W. Recent advances in studying tannic acid and its interaction with proteins and polysaccharides [Електронний ресурс] / W. Lou, A. Bezusov, Li Bo, Н. Dubova // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 3. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_3_10
| 3. |
Synenko Т. Research on whey aroma precursors in the technology of flavoured culinary foam [Електронний ресурс] / Т. Synenko, А. Bezusov, Н. Dubova // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 70-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_11
|
|
|